Caracteristici mărfuri

Marfă Complet Nouă

Ești la locul potrivit pentru marfă lichidată.

Onetime Deal oferă peste 100.000 de produse complet noi, sortate în peste 40 de categorii diferite. Poți găsi cea mai potrivită marfă pentru orice comerciant și orice piață.

Te putem ajuta să-ți dezvolți afacerea, oferindu-ți o varietate bogată de stoc complet nou și Loturi noi la prețuri angro. Inventarul nostru este actualizat în fiecare zi.

Noi primim lichidări nesortate și surplus de inventar, marfă complet nouă care este apoi categorisită, sortată și grupată în Loturi.

Tot inventarul pe care îl avem este complet nou, verificat cu atenție și apoi categorisit, sortat și grupat în Loturi sau plasat în unele dintre categoriile noastre de inventar.

Nu trebuie să aștepți pentru a cumpăra un Lot – nu se așteaptă și nu se licitează. Pur și simplu îl iei și este al tău. O altă funcționalitate unică pe care noi o oferim este de a-ți forma propriul Lot! Poți alege produse din categoriile noastre cu articole individuale și le poți grupa într-un palet cu produse angro.

Stocul nostru este împărțit în mai multe categorii principale:

  • Articole Individuale – de unde poți alege articole singulare, care nu sunt grupate într-un Lot.
  • Loturi – acolo unde poți cumpăra paleți cu produse.
  • Cele mai noi – acolo unde poți găsi produsele adăugate recent.

În plus, Onetime Deal îți oferă oportunitatea de a rămâne la curent cu cele mai recente produse, oferte și Loturi ale zilei. Funcționează pe principiul Primul venit – Primul servit. Pentru a nu rata noutățile – abonează-te la newsletterele noastre – noi trimitem doar informații extrem de valoroase pentru cumpărarea celor mai bune produse sau pentru a ne anunța promoțiile!

Nu rata șansa și devino membru al celui mai bun furnizor angro – Onetime Deal!

 

Prețuri Negociabile

Fiecare preț pe care îl vezi pe platforma noastră este negociabil.

Ți-ai crescut vreodată profiturile și ți-ai minimizat costurile datorită minunatelor tale aptitudini de negociere? Nu căuta altundeva, ai ajuns la locul potrivit. Prețurile pe care le vezi pe platforma noastră sunt negociabile.

Cum funcționează?

  • Alege un Lot/Articol din lista noastră de inventar.
  • Selectează Negociază prețul.
  • Introdu prețul pe care ești dispus să-l plătești.
  • Apasă pe Trimite Oferta Mea.

După ce îți trimiți oferta, reprezentantul nostru de vânzări va primi oferta ta și o va evalua. Dacă oferta este rezonabilă, vei primi o notificare că a fost acceptată. În cazul în care oferta este respinsă, unul dintre managerii noștri de vânzări îți va face o contraofertă pe care o poți accepta sau respinge.

Instrumentul de negociere – cel mai bun instrument de sporire a profitului. Folosește-l, dar nu abuza de el.

 

Descriere Amănunțită

Instrumentele noastre inteligente îți vor oferi informațiile de care ai nevoie pentru a lua cele mai bune decizii de cumpărare. Lasă-ne să te ajutăm să iei cele mai bune decizii!

Toate loturile noastre sunt însoțite de informații complete, ex. descrieri, prețuri, condiție, imagini, recenzii și rang de vânzări, reduceri, istoric preț și diferite linkuri etc., despre fiecare produs inclus în lot.

Odată ce contul tău Onetime Deal este creat, vei obține acces la toate mărfurile disponibile de pe site-ul nostru. În plus, îți va fi repartizat imediat un reprezentant de vânzări care îți va oferi consultație pe diverse probleme.

Bineînțeles, nu uita să te abonezi la lista de corespondență Onetime Deal dacă vrei să primești e-mailuri care te vor păstra la curent cu cele mai bune oferte, ultimele produse primite și scăderi recente ale prețului.

Datorită platformei noastre inovatoare, îți poți personaliza profilul așa cum vrei! Cu alte cuvinte, poți alege ce fel de notificări prin e-mail vrei să primești, poți să negociezi prețul oricărui lot pe care vrei să-l cumperi!

Meniu:

Contact: